تاریخچه محصول
شومیز روناک در تابستان 1399 در تولیدی قنج طراحی و روانهی بازار شده است.
جمع بندی
این محصول توسط برند صاحب نام قنج طراحی و تولید شده ویکی از ویژگی های مهم این شومیزسایزبندی مناسب برای خانم هایی تا سایز 46می باشد.
درباره برندتولیدی قنج فعالیت خود را در ابتدا با نام فروشگاه نارسیس، در سال ۱۳۹۲ و در شش شهر از جمله: تهران(دوشعبه)، ارومیه(دوشعبه)، زنجان، هشتگرد، خرم آباد و بروجرد به صورت فروشگاه حضوری(مغازه) آغاز کرد. در سال 1396 فروشگاه اینترنتی تاسیس نمود و نام تولیدات و فروشگاه خود را به "قنج" تغییر داد و از سال 1396 به بعد در بستر اینترنت به توزیع محصولات خود به صورت عمده فروشی لباس و تک فروشی لباس ادامه داد.
طراحی، تولید، پخش و فروش مدل ها انحصارا توسط تولیدی قنج ارائه شده و در طراحی مدلها از به روزترین روشها و جدیدترین تغییرات روز سال استفاده میشود.
تاریخچه محصولشومیز روناک در تابستان 1399 در تولیدی قنج طراحی و روانهی بازار شده است.
مشخصات ظاهری
یقه ی این محصول گرد و بر روی یقه ی این پیراهن خطی از پارچه ی حریر یقه پولک برگی به جهت زیبایی بیشتر طراحی و تعبیه شده است.
آستین این پیراهن بلند و کلوش می باشد
قد این کار 70 سانتی متر می باشد و دور کمر این کار کمربندی به جهت زیبایی این کار طراحی شده است
شرح اجناس به کار رفته
شومیز روناک از پارچه ی حریر یقه پولک برگی زیپ محصولی از شرکت kcc ترک این محصول تشکیل شده است.
جمع بندیاین محصول توسط برند صاحب نام قنج طراحی و تولید شده ویکی از ویژگی های مهم این شومیز سایز بندی مناسب برای خانم هایی تا سایز 46 می باشد.